Félautomata zárókupakos palackozó

Félautomata zárókupakos palackozó sor

Félautomata zárókupakos palackozó sor

A Comix palackozó berendezés egyaránt alkalmas szénsavas és szénsav mentes folyadékok palackozására. A mennyiségi folyadékadagolás programozhatósága alapján különböző térfogatú palackok töltésére alkalmas.
A töltőfejek mozgását pneumatika biztosítja, a töltés folyamatát mikroprocesszor vezérli. A berendezés egyszerűen programozható a tölteni kívánt palackok térfogatának megfelelően, bármilyen mennyiségre, 0,1 cm3- es pontossággal.

Palackozás

Palackozás

A palackozó állványon egy 35 literes folyadékelosztó, nyomástartó tartály van. Szénsavmentes folyadék palackozása esetén egy szivattyú segítségével ebbe jut először a töltendő folyadék. Innen állandó nyomáson, egyenletesen jut a töltőfejekre.
Szabályozható késleltetett fojtással a folyadék kihabzása megelőzhető.

Palackozó 8 töltőfejjel

Palackozó 8 töltőfejjel

Szénsavas üdítőital, ásványvíz palackozása esetén szükség van egy széndioxid-elnyelető berendezésre, mely a palackozóhoz csatlakoztatható. Ebben az esetben a szaturáló az üzemi nyomásra juttatja a szikvizet, majd a folyadékelosztó és nyomáskiegyenlítő tartályba továbbítja 6 bar nyomáson.
Üdítőital készítésekor a palackozó állványon található utolsó fejen történik a szörp adagolása a szénsavas vízhez. A töltési ciklus gyors és pontos.
A palackozó berendezést egyedi megrendelésre készítjük tetszőleges számú töltőfejjel.

Felkeltettük érdeklődését?

További információkért és árajánlatkérésért hívjon minket a +3663/363-868-as telefonszámon vagy küldjön e-mailt a comix.iroda@gmail.com címre. Ügyfélszolgálatunk várja megkeresését!

Tekintse meg további palackozástechnológiai gépeinket is a berendezések menüpont alatt vagy látogassa meg YouTube csatornánkat kisfilmjeinkért!