Görgőpályás rekeszmosó

Rekeszmosó

Rekeszmosó

A görgőpályás rekeszmosó alkalmas különböző magasságú rekeszek mosására.

Berendezéseinket ajánljuk többek között pékségek, hűtőházak, zöldségfeldolgozó üzemek és egyéb élelmiszeripari üzemek részére.

Akár közvetlenül a szállítójárműről egy görgős lejtőszakasz segítségével teszi lehetővé a rekeszek mosását. A göngyöleg mozgatása a mosó teljes hosszán hajtott görgőpályán folyamatosan történik. Segítségével a rakodás is könnyebbé és gyorsabbá válik, és az üzembe már csak mosott göngyöleg érkezik be. A görgőpálya segítségével biztosítható a rekeszek közötti néhány centiméteres távolság a rekeszek hatékonyabb tisztítása érdekében.

A rekeszmosó a mosást három fázisban hajtja végre:
Első lépésben az előáztatás történik 15 fúvókán keresztül, majd ahogy a göngyöleg halad előre ezt követi a mosószeres mosás 24 fúvókával, végül az öblítés 8 fúvóka segítségével. A berendezés víztakarékos, csak az öblítéshez használja a hálózati vizet. A rekeszmosón helyet kapott két szivattyú is, amelyekből az egyik a 100 liter térfogatú tartályban forgatja a mosáshoz használt mosószeres vizet. A másik szivattyú az öblítésnél használt vizet szállítja az előáztatáshoz. Az előáztató tartályból egy túlfolyón keresztül távozik a víz. A berendezés átállítását a különböző méretű rekeszekhez az üzemeltető személyeknek kell elvégezni. A mosás során összegyűlt szennyeződés a gyűjtőtálcáról gyorsan és könnyen letisztítható.

Egy nagy teljesítményű hideg levegős lefúvatóval is kiegészíthető a berendezés, amellyel a rekeszek cseppmentes szárítását is elvégezhetjük.

Műszaki adatok:

A berendezés fő méretei:
Hosszúság 3040 mm
Szélesség 600 mm
Magasság 1270 mm
A berendezés teljesítménye 600-800 rekesz/óra
A berendezés tömege 108 kg
Csatlakozók:
Folyadékcsatlakozások G 1/2”
Levegőcsatlakozás Ø6 gyorscsatlakozó
Villamos áram igény 380V, 50 Hz
Érintésvédelmi besorolás Védőföldelés
A berendezés anyaga 1.4301 DIN (KO33 MSZ),POM, PVC, PP, Szilikon gumiPolietilén cső

Felkeltettük érdeklődését?

További információkért és árajánlatkérésért hívjon minket a +3663/363-868-as telefonszámon vagy küldjön e-mailt a comix.iroda@gmail.com címre. Ügyfélszolgálatunk várja megkeresését!

Tekintse meg további palackozástechnológiai gépeinket is a berendezések menüpont alatt vagy látogassa meg YouTube csatornánkat kisfilmjeinkért!