Szifonfejes palack belső mosó-öblítő 1 fejes kivitelben

Szifonfejes palack belső mosása

Szifonfejes palack belső mosása

A szifonfejes palack belső mosó és öblítő alkalmas a szikvizes palackok belső mosására a hatósági előírásoknak megfelelően.

Szifonfejes palackok esetében a megfelelő belső tisztítás és fertőtlenítés elengedhetetlen az élelmiszer higiéniai szabályozások miatt. Erre a célra terveztük meg a palack belső mosó-öblítő berendezésünket, amely kis helyigényű és termelékeny.

Első sorban szódás palackoknál alkalmazható a mosó, de akár üdítő, vagy fröccs palackozásánál is újra használhatóvá teszi a szifonfejes palackokat.

Óránként 900-1200 palack teljesítménnyel bír.

Opcionálisan vegyszeradagoló is építhető rá.

Palack belsó mosó

Palack belső mosó

A berendezés ismertetése:

Működtetését elektromos vezérlésű pneumatika végzi, ezért üzembe helyezéséhez sűrített levegő szükséges 6 bar állandó nyomáson min. 150 l/óra mennyiségben.

A töltőfej kialakítása megegyezik az automata töltőállvány fejkialakításával. A többlet annyi, hogy a fejre ráépítettünk egy dugattyús adagoló szivattyút, melyet az előtoló munkahenger működtet. Így az állványra helyezett vegyszer tartályból minden löketnél azonos mennyiségű szert adagol a dugattyú a beáramló öblítő vízbe. A kiürítéshez szükséges belső nyomás eléréséhez a fesztelenítő ágon keresztül szabályozott, többlet gázt tudunk a palackokba juttatni. A termelékenység fokozása érdekében a szifonfej befogó adapterbe helyeztük az indító érzékelőt, így a szifonfej behelyezése indítja az öblítési ciklust, ami mindössze 3-4 mp.

Felkeltettük érdeklődését?

További információkért és árajánlatkérésért hívjon minket a +3663/363-868-as telefonszámon vagy küldjön e-mailt a comix.iroda@gmail.com címre. Ügyfélszolgálatunk várja megkeresését!

Tekintse meg további palackozástechnológiai gépeinket is a berendezések menüpont alatt vagy látogassa meg YouTube csatornánkat kisfilmjeinkért!