Forróvizes sleeve címke zsugorító

Sleeve címke zsugorító

Sleeve címke zsugorító

 

A sleeve címke zsugorító nem érintkezik élelmiszerrel,ezért nincs szükség külön engedélyre a zsugorító üzemeltetéséhez.

Fejlesztésekor esősorban a kisüzemi szikvíz gyártók igényeit tartottuk szem előtt.

A berendezéssel napi kb. 2000 palack címkézhető fel.

Kedvező árának köszönhető, hogy a sleeve címkéző technológiát a kisüzemek is alkalmazni tudják. Például: habzóborok, borok, pezsgők, üdítők, de akár mosószerek címkézésére is.

Felépítése: duplafalú szigetelt rozsdamentes tartály, melyben egy 1200w teljesítményű fűtőbetétet építettünk be, a betét fölé védő rácsot helyeztünk el.

Működtetése: A kezelő személy feltölti vízzel a berendezés tartályát, majd 230 voltos hálózathoz csatlakoztatja a berendezést. A bekapcsoló gombbal áram alá helyezi fűtő betétet. A palackokra felhelyezi a sleeve címkét, majd amikor a víz apró gyöngyözéssel pezsgésnek indul,kezdheti a mártogatást. Ezt a műveletet a víz túlforrásának elkerülése miatt folyamatosan végezze.

A sleeve címke zsugorító dupla falú, ezáltal kisebb teljesítménnyel üzemeltethető és így munkavédelmi szempontból is biztonságos.

Felkeltettük érdeklődését?

További információkért és árajánlatkérésért hívjon minket a +3663/363-868-as telefonszámon vagy küldjön e-mailt a comix.iroda@gmail.com címre. Ügyfélszolgálatunk várja megkeresését!

Tekintse meg további palackozástechnológiai gépeinket is a berendezések menüpont alatt vagy látogassa meg YouTube csatornánkat kisfilmjeinkért!