PET és üvegpalack mosó és öblítő

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A berendezést kisebb palackozó üzemek részére ajánljuk PET flakonok vagy üveg palackok töltés előtti külső-belső fertőtlenítő öblítésére.
Hideg vagy meleg vizes vízhálózatra is csatlakoztatható. A mosóra egy vegyszer tartály és vegyszeradagoló szivattyú van építve. Egyszerre 9 db palack helyezhető be 2 literes űrtartalomig.

Teljesítmény: 800-1000 palack/óra

Ajánlott vízkezelő szer: Sanosil Super 25

Villamos energia igény: 230V

A berendezés működtetése:

A mosót a kezelő csatlakoztatja a hálózati feszültséghez, majd bekapcsolja. A működtető személy feltölti a tartályt vegyszerrel. Behelyezi a mosó fejekre a kilenc darab palackot. A fedél lecsukásával egy beépített induktív kapcsoló indítja a mosási fázist. Ezt követően kinyit a mágnes szelep, amin keresztül a víz áramlik. Szükség esetén a nyomásfokozó szivattyú is működésbe lép. A víz beáramlásával egyidejűleg történik a vegyszer beadagolása. A vegyszeres víz 22 szórófejen keresztül mosatja kívül-belül a palackokat. A víz beáramlását és a vegyszeradagolás időtartamát külön, egy-egy idővezérlővel lehet szabályozni. A beállított idő leteltével végződik a mosási ciklus. A kezelő személy felnyitja a fedelet, majd a mosott palackokat áthelyezi a csepegtető állványra.

Újabb palackok behelyezésével indul a következő ciklus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Csepegtető állvány

A palackmosó mellé ajánljuk csepegtető állvány használatát, hogy a flakonok cseppmentesre száradjanak.

Az állvány átmérője 600 mm.

Az alsó és felső sorra egyaránt 35-35 palack helyezhető.

állványcsepegt2

Felkeltettük érdeklődését?

További információkért és árajánlatkérésért hívjon minket a +3663/363-868-as telefonszámon vagy küldjön e-mailt a comix.iroda@gmail.com címre. Ügyfélszolgálatunk várja megkeresését!

Tekintse meg további palackozástechnológiai gépeinket is a berendezések menüpont alatt vagy látogassa meg YouTube csatornánkat kisfilmjeinkért!